Domowy WYPASIONY KEBAB! Jak zrobić? | przepis UMAMI

246 Wyswietleń
Published
Hej! Dzisiaj odwiedzamy Turcję i robimy domowy wypasiony kebab. Kebab jest z twistem, bo dodaję krewetki. Napiszcie jakie przepisy albo filmy chcielibyście zobaczyć na kanale! Pozdrawiam, Daniel Brzeziński | UMAMI

ZASUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/DB486M
FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/UMAMI-1476218532396358/
INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/umami___/

Składniki:

300g wołowiny antrykotu, krzyżowej lub rostbefu
1 szt papryka żółta
1/2 szt dymka
50 g orzeszki ziemne
1/2 pęczka kolendry
1 limonka

80 ml sos sojowy
1 łyżka cukier palmowy
2 łyżki sos rybny
1 chili

Pita

1 cebula
Oct ryżowy
Cukier


W kulinarnych przygodach wspiera nas Amica
Bądź pierwszym który skomentuje.