Przepis na: Bajgiel z pastą jajeczną i filetem z indyka by Michel Moran

6 Wyswietleń
Published
Wszystkie składniki pesto zmiksuj z pomocą blendera.
Bułkę przekrój wzdłuż na pół, dolną część posmaruj pastą jajeczną. Dodaj roszponkę, następnie poukładaj plastry indyka, pomidora i ogórka lub inne ulubione dodatki.
Całość skrop przygotowanym pesto.

Składniki:
BAJGLE
-pasta jajeczna Lisner - 2 opakowania
-bułka bajgiel – 4 szt.
-indyk smażony/pieczony – 200 g
-pomidor – 1 szt.
-ogórek – 1 szt.
-roszponka – 2 garści
PESTO
-świeża bazylia – 1 pęczek/doniczka
-oliwa z oliwek – 50 ml
-parmezan – 30 g
-orzeszki pinii – 50 g
-sól
-czosnek – 2 ząbki
Kategorie
Przepisy na potrawy z drobiu Przepisy Michel Moran
Tagi
Potraswy z indykiem
Bądź pierwszym który skomentuje.