składniki ;
300 g mąki pszennej typ 450 / 550
175 ml letniej wody
20 g świeżych drożdży
1,5 łyżki oliwy
1/2 łyżeczki miodu
szczypta soli
mąka krupczatka do podsypania .
sos ;
1 puszka pomidorów
garść bazyli
1 1/2 łyżeczki soli
1 1/2 łyżeczki cukru
chili
components ;
300 g of wheat flour type 450/550
175 ml of lukewarm water
20 g of fresh yeast
1.5 tablespoons of oil
1/2 teaspoon of honey
pinch of salt
sauce ;
1 can of tomatoes
a handful of basil
1 1/2 tablespoons of salt
1 1/2 tablespoons of sugar
chili
300 g mąki pszennej typ 450 / 550
175 ml letniej wody
20 g świeżych drożdży
1,5 łyżki oliwy
1/2 łyżeczki miodu
szczypta soli
mąka krupczatka do podsypania .
sos ;
1 puszka pomidorów
garść bazyli
1 1/2 łyżeczki soli
1 1/2 łyżeczki cukru
chili
components ;
300 g of wheat flour type 450/550
175 ml of lukewarm water
20 g of fresh yeast
1.5 tablespoons of oil
1/2 teaspoon of honey
pinch of salt
sauce ;
1 can of tomatoes
a handful of basil
1 1/2 tablespoons of salt
1 1/2 tablespoons of sugar
chili
- Kategorie
- Przepisy na pizze
- Tagi
- Potrawy z pomidorami, Potrawy z grzybami
Bądź pierwszym który skomentuje.