Jak zrobić faworki. Jest to łatwy sprawdzony przepis na pyszne, kruche faworki które zawsze i każdemu wychodzą. Coś słodkiego na tłusty czwartek i nie tylko.
Składniki:
250 g. mąki
6 łyżek śmietany 18%
3 żółtka
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 kieliszek wódki
Szczypta soli
Cukier puder do posypania
Olej do smażenia
Składniki:
250 g. mąki
6 łyżek śmietany 18%
3 żółtka
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 kieliszek wódki
Szczypta soli
Cukier puder do posypania
Olej do smażenia
- Kategorie
- Przepisy na desery
Bądź pierwszym który skomentuje.
Up Next
Autoplay
-
Przepis na faworki
by admin 755 Wyswietleń -
Przepis na YOUTIAO - chińskie faworki
by admin 317 Wyswietleń -
Przepis na owoce w karmelu
by admin 796 Wyswietleń -
Przepis na Deser w pucharze z owocami leśnymi, bitą śmietaną i kardamonem
by admin 820 Wyswietleń -
Przepis na trufle czekoladowe
by admin 917 Wyswietleń -
Przepis na Gratynowane maliny lub inne owoce sezonowe
by admin 835 Wyswietleń -
Przepis na tiramisu z mango
by admin 801 Wyswietleń -
Przepis na: Faworki z karpia by Magda Gessler
by admin 345 Wyswietleń -
Przepis na deser z grillowanych pomidorów z kandyzowanym imbirem
by admin 795 Wyswietleń -
Przepis na Emmentaler Meringues
by admin 932 Wyswietleń -
Przepis na: Prawdziwe SPAGHETTI CARBONARA |ala Pascal przedstawia
by admin 6,416 Wyswietleń -
Przepis na: Tradycyjny staropolski bigos według dr Russaka
by admin 1,566 Wyswietleń -
Przepis na pyszny sernik wiedeński, który nie pęka
by admin 515 Wyswietleń -
Przepis na Boeuf Strogonow
by admin 1,494 Wyswietleń -
Przepis na CIELĘCINA w 5 SMAKACH po azjatycku
by admin 1,193 Wyswietleń -
Przepis na Policzki wieprzowe duszone w białym winie.
by admin 2,706 Wyswietleń -
Przepis na boczek w słoikach
by admin 591 Wyswietleń -
Przepis na Japońskie Sushi (gunkan maki i tamaki)
by admin 254 Wyswietleń -
Przepis na Prawdziwe SPAGHETTI CARBONARA
by admin 659 Wyswietleń -
Przepis na: Gulasz z kiszonym ogórkiem - Forszmak Lubelski
by admin 346 Wyswietleń
Add to playlist
Sorry, only registred users can create playlists.