Przepis na: Kanapka ze śledziem, sosem BBQ i sałatką coleslaw by Michel Moran

3 Wyswietleń
Published
Kapustę pokrój w cienkie paski, marchewkę zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Połącz z majonezem i dopraw solą do smaku.
Bułki przekrój na pół i podgrzej je na blaszce w piekarniku rozgrzanym do temperatury 150 ˚C aż będą chrupiące. Pieczywo posmaruj sosem i wyporcjuj śledzia, sałatkę, rukolę oraz cebulę.

Składniki:
-bułka maślana – 4 szt.
-śledź opiekany w zalewie Lisner – 1 słoik
-rukola – 60 g
-czerwona cebula – 1 szt.
-sos BBQ – 120 g
SAŁATKA COLESLAW
-kapusta biała – 160 g
-marchew – 40 g
-majonez – 40 g
-sól
Kategorie
Przepisy Michel Moran Przepisy na przekąski
Tagi
Potrawy z rybami
Bądź pierwszym który skomentuje.