Przepis na sałatkę z tuńczyka. Klasyczna sałatka z tuńczyka, jajek i ryżu. Łatwa i szybka w wykonaniu.
Składniki:
Tuńczyk rozdrobniony w oleju 185 g.
Tuńczyka rozdrobniony w wodzie 185 g.
5 jajek ugotowanych na twardo
400 g. kukurydzy konserwowej
200 g. ryżu białego
1 cebula biała
1 cebula czerwona
3 - 4 łyżki majonezu
sól, pieprz do smaku
Składniki:
Tuńczyk rozdrobniony w oleju 185 g.
Tuńczyka rozdrobniony w wodzie 185 g.
5 jajek ugotowanych na twardo
400 g. kukurydzy konserwowej
200 g. ryżu białego
1 cebula biała
1 cebula czerwona
3 - 4 łyżki majonezu
sól, pieprz do smaku
- Kategorie
- Przepisy na sałatki
Bądź pierwszym który skomentuje.