Dzisiaj pomysł na kolejny obiad, tym razem jest to pieczony sandacz z jajkiem. Podawany z puree z zielonego groszku (a tak nawiasem, dajcie znać czy chcecie przepis na takie puree).
Składniki:
- filet sandacza 400 g
- jajka 3 szt.
- masło klarowane
- natka pietruszki ½ pęczka
- s+p
- białe wino wytrawne
- zimne masło 60 g
Podawać z puree ziemniaczano-groszkowym.
Kiełki groszku
Składniki:
- filet sandacza 400 g
- jajka 3 szt.
- masło klarowane
- natka pietruszki ½ pęczka
- s+p
- białe wino wytrawne
- zimne masło 60 g
Podawać z puree ziemniaczano-groszkowym.
Kiełki groszku
- Kategorie
- Przepisy na dania z ryb
Bądź pierwszym który skomentuje.