Pate fasolowe na kanapki - składniki:
500g ugotowanej białej fasoli
80g bezwonnego oleju kokosowego
3 białe cebule, grubo posiekane
1/2 fenkuła = 200g
3 ząbki czosnku, grubo posiekane
4 ziarna ziela angielskiego
4 listki laurowe
1/2 laski cynamonu
1/2 startej gałki muszkatołowej
3 łyżki stołowe jasnego sosu sojowego
1/2 szklanki wytrawnego białego wina
1 łyżka stołowa świeżego tymianku
100g kandyzowanego imbiru- drobno pokrojonego
sól i pieprz do smaku
500g ugotowanej białej fasoli
80g bezwonnego oleju kokosowego
3 białe cebule, grubo posiekane
1/2 fenkuła = 200g
3 ząbki czosnku, grubo posiekane
4 ziarna ziela angielskiego
4 listki laurowe
1/2 laski cynamonu
1/2 startej gałki muszkatołowej
3 łyżki stołowe jasnego sosu sojowego
1/2 szklanki wytrawnego białego wina
1 łyżka stołowa świeżego tymianku
100g kandyzowanego imbiru- drobno pokrojonego
sól i pieprz do smaku
Bądź pierwszym który skomentuje.