Cześć, dziś zdrowa przekąska na słodko - czyli słynne kulki mocy w wersji wegańskiej, z orzechami i daktylami. Zapraszam do oglądania, dowiecie się jak je zrobić krok po kroku :)
Składniki:
3/4 szklanki orzechów włoskich
1/4 szklanki kakao
1/2 szklanki płatków owsianych
1 szklanka daktyli, bez pestek, posiekanych
1/3 szklanki oleju kokosowego virgen
szczypta cynamonu
1 łyżeczka esencji waniliowej
duża szczypta soli
po posypania : 1/2 szklanki zmielonych płatków owsianych i pestek z dyni
W kulinarnych przygodach wspiera nas Amica
Składniki:
3/4 szklanki orzechów włoskich
1/4 szklanki kakao
1/2 szklanki płatków owsianych
1 szklanka daktyli, bez pestek, posiekanych
1/3 szklanki oleju kokosowego virgen
szczypta cynamonu
1 łyżeczka esencji waniliowej
duża szczypta soli
po posypania : 1/2 szklanki zmielonych płatków owsianych i pestek z dyni
W kulinarnych przygodach wspiera nas Amica
- Kategorie
- Przepisy Wegańskie
Bądź pierwszym który skomentuje.